Welke merken vind je bij Vintage for Kids

Welke merken vind je bij Vintage for Kids?

Er is een onderscheid tussen outlet en tweedehands. Zoals eerder vermeld bij https://www.vintageforkids.nl/kennisbank/waarom-verkoopt-vintage-for-kids-outlet/ , kopen we partijen over van kinderspeciaalzaken die overgebleven collectie na de sale kwijt willen. Meestal kunnen we dan niet selecteren zoals we tweedehands selecteren. Daardoor kan het voorkomen dat we de merken (Someone, Jubel, Quapi e.d.) wel nieuw hebben maar niet tweedehands. Waarom hebben we deze niet tweedehands? De kwaliteit van deze merken vinden we niet altijd zo duurzaam als de andere merken die we wel tweedehands hebben. Het kan zijn dat de kleur na een aantal keren wassen niet meer mooi is of dat het t-shirt na een paar keer wassen scheef loopt.
Er zijn merken waar we extra alert zijn zoals Z8, Like Flo en Tumble n Dry. Deze passen kwa merk wel in ons tweedehands assortiment maar zijn soms niet meer als nieuw. Dit zijn ook de vanaf merken die bij ons tweedehands te vinden zijn. Vanaf deze prijsklasse en hoger vind je bij ons kinderkleding. Dus ook van de merken Burberry, Stone Island, Kenzo en andere hogere segment merken.
Per leeftijd en geslacht zijn we op zoek naar merken. Zo willen we voor de jongens ouder dan 12 jaar meer van de merken Stone Island, Dsquared2, Kenzo, Moncler, Black Bananas, In Gold We Trust. Voor jongens tussen de 8 en de 12 jaar zijn we vooral op zoek naar Scotch Shrunk, Tommy Hilfiger. Voor jongens en meisjes jonger dan 8 jaar willen we graag de volgende merken: Bobo Choses, The Animals Observatory, Repose AMS, Finger in the Nose, Tiny Cottons, Mini Rodini e.d. Voor meiden vanaf 8 jaar zijn we voornamelijk op zoek naar Scotch R’belle, Tommy Hilfiger, By Bar, Indian Blue Jeans, Calvin Klein e.d. Meiden voorbij de 12 jaar kleden we graag in de merken: Kenzo, Tommy Hilfiger, Cost Bart, MKT Studio, Les Coyotes de Paris e.d. Een globaal overzicht van ons merken vind je via deze link:

Onze merken